Binnenschilderwerk & Buitenschilderwerk

Bistervelds Schilderwerken, uw bondgenoot voor binnen- en buitenschilderwerken. Sinds 1994 is Bistervelds Schilderwerken in Maaseik en omstreken en in de gemeente Maasgouw (NL) een begrip. Een naam die staat voor vakmanschap en kwaliteit!

Binnen- & buitenschilderwerk zijn belangrijk om uw bezit goed te onderhouden. Ook blijft uw bezit een frisse en nette uitstraling houden.

Ook als u eens een andere sfeer in uw huis of bedrijf wil geven wij u graag een kleuradvies.

Behangen

Goed behangen is een vak apart. Bistervelds Schilderwerken heeft alle ervaring in huis om een mooi strak behang aan te leggen.

Wij helpen u graag bij het maken van de keuze voor het juiste behang!

Kalkverf

Mat en verschillende nuances. Dat is het effect van kalkverf. Deze verfsoort geeft een totaal ander gevoel in huis dan een gewone latex of muurverf.

Voordelen van kalkverf

Kalkverf wordt vervaardigd uit water en kalk. En is daarom 100% natuurlijk. Daarnaast geeft kalkverf een prachtig mat effect. Maar er is nog iets waarom je voor kalkverf zou kunnen kiezen. Het is namelijk vocht en schimmelwerend door zijn ademende werking. Vocht in de muren kan door gebruik van kalkverf gemakkelijk weg en daardoor kunnen bijvoorbeeld nieuwbouw woningen gelijk geverfd worden. Daarnaast is de verf brandvertragend.

Schildertechnieken

Schilderwerken Bistervelds is een bedrijf met ervaring. En dat ziet u aan de kwaliteit van het geleverde werk. De uitgebreide kennis van schildertechnieken wordt gebruikt om uw pand of object naar uw wens te realiseren.

Wenst u een vrijblijvende offerte of kleuradvies?

Neem dan contact op voor meer informatie.